EMI COFFEE VIETNAM

MỤC LỤC

EMI COFFEE VIETNAM 

1. Nguyen Thanh Tri’s Garden in Gia Lai Province.

2. Garden area of 3 ha with 3000 coffee trees 8 years old.

3. Garden with an altitude of 700 meters above sea level.

4. The whole garden has switched to using Bioproduct micro-organisms EMINA for 4 years, do not use plant protection chemicals 5. and has used organic fertilizer for 2 years, no chemical fertilizers.

6. Each year, Mr. Tri spray 3 times of Bioproduct micro-organisms

7. with 100 liters bio EMINA dissolve in 5000 liters water per time for 3ha.
8. EMI coffee has a very special and clean taste.

9. Delicious EMI coffee rise from it was absorbed by special non-substituting amino acids

10. – was born in the process of decomposing organic fertilizer of special yeast – only in microbiology EMINA.

11. This yeast is not available in natural coffee gardens and These types of amino acid coffee plants cannot be synthesized.

12. EMI coffee is clean from input materials with organic fertilizer and uses microorganisms of natural origin to replace chemicals. 13. During planting, EMI coffee is taken care of by EMI method, natural without using chemicals.

14. Finished coffee, washed with water, picked by hand, only ripe and dried seeds on clean tarpaulin.

15. After drying, coffee is peeled, honey, natural and dried in the establishment, ensure food safety.

16. Regarding cleanliness, organic fertilizer for EMI Coffee has tested many standard certificates.

17. That’s how we make EMI coffee, delicious for you.

EMI coffee in Vietnam
EMI coffee in Vietnam

EMI COFFEE VIETNAM – Vietsub

Nguyễn Thành Trí’s Garden in Gia Lai Province.

2. Diện tích vườn 3 ha với 3000 cây cà phê 8 năm tuổi.

3. Vườn có độ cao 700 mét so với mực nước biển.

4. Toàn bộ vườn đã chuyển sang sử dụng Chế phẩm sinh học vi sinh EMINA được 4 năm, không sử dụng thuốc bảo vệ thực vật

5. Sử dụng phân hữu cơ được 2 năm, không phân hóa học.

6. Mỗi năm anh Trí phun 3 lần chế phẩm vi sinh Bioproduct

7. Với 100 lít EMINA sinh học hòa trong 5000 lít nước tưới 1 lần cho 3ha.
8. Cà phê EMI có hương vị rất đặc biệt và sạch.

9. Cà phê EMI ngon dậy lên nhờ được hấp thụ bởi các axit amin đặc biệt không thay thế

10. – được sinh ra trong quá trình phân hủy phân hữu cơ của loại men đặc biệt – chỉ có ở vi sinh EMINA.

11. Loại men này không có sẵn trong vườn cà phê tự nhiên và Các loại men này cây cà phê không tổng hợp được.

12. Cà phê EMI sạch từ nguyên liệu đầu vào bằng phân bón hữu cơ và sử dụng vi sinh vật có nguồn gốc tự nhiên thay thế hóa chất. 13. Trong quá trình trồng, cà phê EMI được chăm sóc theo phương pháp EMI, tự nhiên không sử dụng hóa chất.

14. Cà phê hái xong, rửa sạch bằng nước, hái bằng tay, chỉ lấy hạt chín, phơi trên bạt sạch.

15. Cà phê sau khi sấy khô được tách vỏ, tẩm mật ong, sấy khô tự nhiên tại cơ sở, đảm bảo an toàn thực phẩm.

16. Về độ sạch, phân bón hữu cơ EMI Coffee đã qua kiểm định nhiều chứng chỉ tiêu chuẩn.

17. Đó là cách chúng tôi pha cà phê EMI, rất ngon!

 

Có thể bạn quan tâm:

Mô hình trồng cà phê phát triển bền vững nhờ sử dụng chế phẩm sinh học tại Phú Yên

Mọi chi tiết xin vui lòng liên hệ:

Công ty  Cổ phần Emi Nhật Bản

Địa chỉ: Thửa đất GD 1-15 Cụm công nghiệp Ngọc Hồi – Thanh Trì – Hà Nội

Hotline: 024 3640 8795

Website: eminhatban.vn

Tham khảo các video khác về nông nghiệp, bà con truy cập: https://www.youtube.com/@EMINhatBan